08-11-2021

Udstillingen slutter d. 5. december 2021.

Mandag d. 8. november 2021.

Det er længe siden, jeg skrev her på PALETTEN. Indlægget idag er faktisk en forlængelse af mine seneste skriverier helt tilbage i januar. 

Bank- og Sparekassemuseet i København handler det om. Siden september 2020 har det huset udstillingen ”Vokser der penge på træerne?” Og den udstilling har ARTMONEY været en del af – med temaet ”Kunst under Corona.”

I den lange periode, Danmark var lukket ned, kunne ingen komme ind og se de mange små corona-historier.

Landet blev lukket op igen, og nu kunne man - gratis er det - hver onsdag mellem kl. 10 og 17 - og hver søndag mellem kl. 10 og 16 komme ind og se udstillingerne. Det kan man fortsat.

Smukt samlet på en langvæg ses én artmoney fra hver af de deltagende 120 artmoneykunstnere. Resten af artmoney finder man i 2 store pengetanke.

Udstillingen synger nu på sidste vers. 5. december er det slut. Jeg er sikker på, der stadig er masser af artmoney at studere - og måske få lyst til at eje - eller give i julegave.

Det er små værker, som fortæller noget om tiden 2020 – 2021, - dengang det var forbudt at mødes flere end 5 personer, - dengang det var lov, at man skulle bære mundbind, når man ville købe ind i supermarkedet, - andre butikker var lukkede, - dengang man ikke kunne gå i biografen eller i teater eller på museum, - dengang man ikke måtte besøge bedstemor på plejehjemmet, - dengang børnene ikke måtte komme i børnehave eller i skole eller til sport - eller blive konfirmeret, - dengang ingen kunne komme til frisøren eller gå på restaurant, - dengang man ikke kunne komme i klubben og spille kort, - dengang alle fester og festivaller blev aflyst, - dengang man ikke kunne rejse på ferie i udlandet, - dengang ………. Jamen ALT var lukket!

Den tid fortæller de mange små artmoney om.

Mine Corona-historier handler om det, man drømte om i tiden med nedlukningen. Her:          "Min skole."

Der er stadig mulighed for at se samlingen – frem til og med d. 5. december.

Adressen er Bank- og Sparekassemuseet, Overgaden Neden Vandet 11, 1414 København.

BREAKING: Efter at jeg havde skrevet mit indlæg, kom pressemødet, der handlede om nye tiltag på grund af en hastig stigning af corona-smitten. De små historier er altså stadig aktuelle!

Det helt centrale er indførelse igen af CORONAPASSET på en lang række områder, bl. a. ved besøg på museer! 

Men - tag coronapasset med - og se udstillingen! 

Seneste kommentarer

27.05 | 09:13

Hej Kirsten. Sikke festlige , farverige billeder.! Jeg ville ringe dig op , men dit gamle nummer duede ikke. Send mig dit nye. Ville høre om du fik min jubilæums mail, men du har nok så travlt,

04.08 | 08:30

Tak for sidst. Tambours Have i selskab med dig og Ingrid var en aldeles dejlig oplevelse. Kh Ellen Margrethe

23.03 | 21:28

Jeg har brug for et stører billede mindst 70x 100cm.. Har du nogen i denne str. Gerne noget landskab/ vand i blålige farver.

10.03 | 16:10

Kære Else Schjødt Koch! Mange tak for de pæne ord om mit billede Pebermix! Jeg er glad - og stolt over, at man har valgt netop det til udstillingsplakaten. Venlig hilsen, Kirsten Kjær Larsen

Del siden