22-03-2020

Der var engang …… og nu, marts 2020.

PALETTEN d. 22. marts 2020.

Der var engang …… og nu, marts 2020.

Der var engang…., familien er samlet, far&mor og børn, 17 i alt, sådan en forårsdag, hvor solen skinner, og der er lunt på terrassen.

Der hujes og hoppes på trampolin, og de voksne nyder at have fri, være sammen og hyggesnakke over en drink og lidt lækkert, - cola til børnene - og til de voksne kølig hvidvin - eller en øl. Mexikanske CORONA er populær…… familie-forårs-idyl.

Det var dengang,…. Og for slet ikke så længe siden.

 Verden er nu totalt forandret.

CORONA er ikke en øl, men en uhyggelig sygdom. Og den smitter så vildt og voldsomt, at vi nu ikke mere må være sammen - mere end 10 personer.

 ALT er lukket ned.

Vi kan gå i supermarked og købe det, vi har brug for, - men husk at holde afstand! Og når vi er hjemme igen:  Husk at vaske hænder! Brug helst håndsprit!

Men - HÅNDSPRIT kan bare ikke købes nogen steder! UDSOLGT overalt!

Så er det, vi kommer i tanker om den store dunk med husholdningssprit, vi har fra gamle dage. Den står vist et sted i vores redskabsskur. Vi har ikke manglet den i de mange år.

 Jamen  - den bliver fundet frem af sit gem. Og det må da kunne bruges!

SPRIT til HÆNDERNE = HÅNDSPRIT!

Det lugter vældig grimt, og det vil sikkert være ret hårdt for huden på vores hænder. Men der hældes lidt i en lille tømt opvaskemiddelplastikflaske.

Sprit har vi altså, men jeg tvivler stærkt på, det bliver vores håndsprit. Den store, gamle, støvede dunk står igen, hvor den stod.

Og far&mor finder ud af det med at vaske hænder i sæbe, - Vi holder os hjemme, som man skal, og vi kører i supermarked og køber ind det, vi behøver - og til en festlig forårsstund - ikke mexikanske  Corona – men 20 gule, glade påskebryg - på tilbud.

Vi håber jo på, at vi kan samle vores store, dejlige familie på 17 en solskinspåskedag - også i 2020.

Seneste kommentarer

27.05 | 09:13

Hej Kirsten. Sikke festlige , farverige billeder.! Jeg ville ringe dig op , men dit gamle nummer duede ikke. Send mig dit nye. Ville høre om du fik min jubilæums mail, men du har nok så travlt,

04.08 | 08:30

Tak for sidst. Tambours Have i selskab med dig og Ingrid var en aldeles dejlig oplevelse. Kh Ellen Margrethe

23.03 | 21:28

Jeg har brug for et stører billede mindst 70x 100cm.. Har du nogen i denne str. Gerne noget landskab/ vand i blålige farver.

10.03 | 16:10

Kære Else Schjødt Koch! Mange tak for de pæne ord om mit billede Pebermix! Jeg er glad - og stolt over, at man har valgt netop det til udstillingsplakaten. Venlig hilsen, Kirsten Kjær Larsen

Del siden