01-12-2017

Slut med ARTVEMBER.

Slut med ARTVEMBER.

Slut med november, - slut med artvember!

30 små artmoney med et givet emne – én hver dag.

I did it!

Undervejs har jeg tænkt, at jeg nok ikke nåede til vejs ende med de artmoney.

Hver dag skulle der afsættes timer til projektet. Der har været flere dage med fødselsdagsbesøg - og fest, hvor jeg simpelthen skulle færdiggøre min artmoney efter at være kommet hjem sent.

Og - et givet emne skulle følges. Jeg havde jo bestemt, at katten, som jeg er så glad for, skulle være hovedperson. Dvs. alle emner – uanset hvor lidt, jeg syntes, de havde med katte at gøre, skulle forbindes med - og handle om den lille mis.

Emneordene var på engelsk. ”COLD” var emne d. 1. november. God start: En lille kat, der stod på en kæmpestor isterning. Der var koldt!

De fleste emner var sjove at gå i gang med. Her nogle eksempler:  7. nov. ”FIERCE”, - den vilde kat, der viser tænder, 9. nov. ”LARGE”, - katten, der lader musen gå - eller 10. nov. ”OPINION”. Valget var inspiration, - også katten var forvirret! 13. nov. ”DARK” - to katte i måneskin. 15. nov. ”MYSTERIOUS” - katten på stranden, der betragter det spændende, venlige havuhyre. 25. nov. ”BAGGAGE” - katten er ked af, når dens mennesker vil ud at rejse. Og 26. nov. ”NATION” - kattens til dejlig plet på jord! Det er vist en af mine favoritter. Jeg er opvokset på så dejlig en plet, nemlig ved stranden i Hejlsminde. Også den næstsidste, d. 29. nov. ”ARTMONEY” var sjov at lave: Katten, der betragter de små billeder på stigen.

Emner, der forekom nemme at gå i gang med var 5. nov. ”UNITED”, - to katte, der titter til hinanden på rød baggrund og 16. nov. ”SEPARATED” - to katte, der vender hoved og hale fra hinanden.

Emner, som jeg havde svært ved at få forbundet med katten: 2. nov. ”WEIGHT”. En stor, tung kat sidder på en skovl! Den må være svær at løfte. Og det var bare billede nr. 2! Da havde jeg mine tvivl, om jeg kunne holde ved hele måneden. Også 12. nov. ”SOLID”. Det blev en stor, rank, sort kat på en farverig og broget baggrund!

Og så den allersidste: 30. nov. ”MARKETPLACE”! Hvad gør min lille kat på en markedsplads? Jeg lod den drømme om en markedsplads-bod med lækkerier.

24. november, troede jeg, var nem: ”PRESENT” hed emnet: Ordet present har mange betydninger. Jeg valgte ”tilstedeværende”. Det var nemlig Black Friday d. 24. Så malede jeg bare hele pladen sort, og så skulle mange små, gule katteøjne ses i den sorte fredag. Det var ikke så nemt, som jeg troede. Men lidt sjov havde jeg med de gule øjne.

Nu er artvember slut, og jeg har 30 små katte”historier”. Hver dag er den aktuelle artvember-artmoney blevet præsenteret på Instagram og Facebook. Hver dag har jeg sat dem ind på hjemmesiden, på den ny side, ARTVEMBER, og de små kattebilleder fik også plads i den lille BUTIK, jeg har på siden.

Seneste kommentarer

27.05 | 09:13

Hej Kirsten. Sikke festlige , farverige billeder.! Jeg ville ringe dig op , men dit gamle nummer duede ikke. Send mig dit nye. Ville høre om du fik min jubilæums mail, men du har nok så travlt,

04.08 | 08:30

Tak for sidst. Tambours Have i selskab med dig og Ingrid var en aldeles dejlig oplevelse. Kh Ellen Margrethe

23.03 | 21:28

Jeg har brug for et stører billede mindst 70x 100cm.. Har du nogen i denne str. Gerne noget landskab/ vand i blålige farver.

10.03 | 16:10

Kære Else Schjødt Koch! Mange tak for de pæne ord om mit billede Pebermix! Jeg er glad - og stolt over, at man har valgt netop det til udstillingsplakaten. Venlig hilsen, Kirsten Kjær Larsen

Del siden