15-06-2017

Tomt malerum.

Tomt malerum.

Linjen på forsiden - her på hjemmesiden - med invitation til kik på større billeder på Fuglesøvej 46 i Vojens - er forsvundet for en stund. Jeg har nemlig næsten ingen billeder - hverken store eller små - hjemme i mit lille malerum.

De plejer at hænge tæt på alle 4 vægge. Der er skinner oppe under loftet med snore og kroge, som billederne er sat op på. Under billederne langs den ene væg står store og større malerier i flere lag. Man kan ”bladre” i dem. På en reol langs en anden væg har jeg små billeder, og på 2 sorte stiger, der går fra gulv til loft har jeg artmoney. Hver stige kan rumme 10 stk.

Sådan er det, når alt er hjemme. Nu er her rigtig tomt.

I slutningen af maj satte jeg en gruppe større malerier op på væggene i øjenafdelingen på Vejle sygehus. Der er 2 venteværelser, en gang og en kaffestue at hænge op i. Her kunne jeg fint have forskellige emner med: Frugt & grønt, det lidt symbolske og legende, havet - og rødhårede kvinder.

Forleden kom en flok større malerier op i Lægehuset CENTRUM i Kolding. Her er venteværelse, gang og personalerum. Også her blev det en blanding af emner. Børn og stærke farver til børnehjørnet, havet, blomstersymfonier og en lille række portrætter, jeg malede efter modeller en gang på et kursus.  

Små malerier har jeg i snart 2 år haft med i butikken ”Det Kreative Hjørne” i Christiansfeld, en butik, hvortil en flok kreative mennesker leverer varer og så skiftes til at have vagt. Her er alt tænkeligt af brugskunst: Træ, glas, keramik, papir, stof, strik…., og her er garn til strikkeglade. Man kan også købe hobby-remedier. Det er en butik, man besøger for at finde en unik gave eller noget specielt til sig selv og sit hjem. Nok ikke så meget et sted, man går efter malerier. Jeg oplevede dog, da jeg satte mine små billeder på januarsalg, at der pludselig forsvandt rigtig mange fra hylderne.

Artmoney - jeg har her i foråret haft dem udstillet på de 2 stiger i Lægehuset i Gram. Nu er stiger og artmoney taget hjem, da en flok på 20 stk. artmoney skal til Torshavn. Deadline er 1. juli. I går blev de sendt. De har så ca. 14 dage til at komme frem - ikke til Torshavn. De skal såmænd bare sendes til Frøstrup posthus, hvor de vil blive afhentet af artmoneyworldwide-arrangør Karen Sennefelder. Læs evt. blogindlæg fra 16. 3.  Artmoneyworldwide 2017 Torshavn.

I mit lille malerum er nu bare nogle få større billeder, som jeg ikke fik passet ind + stigerne med de resterende artmoney.

Jeg må i gang med at male!

Seneste kommentarer

27.05 | 09:13

Hej Kirsten. Sikke festlige , farverige billeder.! Jeg ville ringe dig op , men dit gamle nummer duede ikke. Send mig dit nye. Ville høre om du fik min jubilæums mail, men du har nok så travlt,

04.08 | 08:30

Tak for sidst. Tambours Have i selskab med dig og Ingrid var en aldeles dejlig oplevelse. Kh Ellen Margrethe

23.03 | 21:28

Jeg har brug for et stører billede mindst 70x 100cm.. Har du nogen i denne str. Gerne noget landskab/ vand i blålige farver.

10.03 | 16:10

Kære Else Schjødt Koch! Mange tak for de pæne ord om mit billede Pebermix! Jeg er glad - og stolt over, at man har valgt netop det til udstillingsplakaten. Venlig hilsen, Kirsten Kjær Larsen

Del siden