16-03-2017

ARTMONEYWORLDWIDE 2017

ARTMONEYWORLDWIDE - hvad - hvor - hvordan?

En international udstilling af artmoney er det.

Udstillingen kan finde sted hvor som helst.

Registrerede artmoneykunstnere fra hele verden kan melde sig med hver 20 artmoney, som bliver udstillet i et kunstgalleri - tæt, side om side.

Den første worldwide-udstilling fandt sted i sommeren 2012 på ”Limfjordscentret Doverodde Købmandsgård” i Thy, hvor de små billeder var anbragt på sorte stiger, lavet til formålet, 2 stiger pr. deltager. Stigerne fik man foræret efter udstillingen.

Året efter, i september 2013 var der worldwide udstilling i USA - i ”Gallery Gathering of the Tribes” i New York.

Igen i 2014 var der worldwide udstilling, denne gang i ”Art Gallery Dencker + Schneider” i Berlin.

Jeg deltog alle 3 gange – pakkede mine artmoney ned og sendte dem til initiativtagerne Karen Sennefelder og Anne-Mette Lehrskov-Schmidt, som hver gang lagde en masse engagement og energi i projektet, modtog stakke af små pakker, fik alt samlet og sendt – og tog selv med til ferniseringen og udstillingen. Jeg var med første gang i Limfjordscentret i Thy, men til New York og Berlin nøjedes jeg med at sende mine små billeder.

Nu i 2017 fylder artmoney 20 år, - og det er blevet tiden for

Den 4. internationale Artmoneyworldwide udstilling.

Torshavn 2017 Færøerne.

29.september – 10. oktober

Den første invitation kom allerede i slutningen af 2016. Senere kom der påmindelser.

Vi er nu forbi deadline for tilmelding. Jeg er med igen! Fik mig meldt til i sidste øjeblik.

20 små billeder på 12x18 cm - malet på masonit eller krydsfiner - skal være færdige, pakket og sendt senest 1. juli til Karen og Anne-Mette, som så sørger for resten.

Jeg skal i gang med at male artmoney!

Seneste kommentarer

27.05 | 09:13

Hej Kirsten. Sikke festlige , farverige billeder.! Jeg ville ringe dig op , men dit gamle nummer duede ikke. Send mig dit nye. Ville høre om du fik min jubilæums mail, men du har nok så travlt,

04.08 | 08:30

Tak for sidst. Tambours Have i selskab med dig og Ingrid var en aldeles dejlig oplevelse. Kh Ellen Margrethe

23.03 | 21:28

Jeg har brug for et stører billede mindst 70x 100cm.. Har du nogen i denne str. Gerne noget landskab/ vand i blålige farver.

10.03 | 16:10

Kære Else Schjødt Koch! Mange tak for de pæne ord om mit billede Pebermix! Jeg er glad - og stolt over, at man har valgt netop det til udstillingsplakaten. Venlig hilsen, Kirsten Kjær Larsen

Del siden