02-01-2017

NYTÅRSFORSÆTTER.

En palet er - udover at være pladen med farver - et udvalg af farver. - eller det kan være i overført  betydning - alt muligt. Jeg vil lade dette afsnit - ved indgangen til 2017 - handle om nytårsforsætter.

Nytårsforsætter - endelig uden t! For det meste er det nemlig noget, der ikke fortsætter ret længe!

Nytårsforsætter har tit noget at gøre med livsstil. Oven på jul med sul og nytårsløjer har man gode intentioner om at ville motionere, spise grønt og drikke vand til, opnå en slankere linje, - i det hele taget leve et rigtig sundt liv.

Disse intentioner har jeg også! Vægten tilskynder mig! Og jeg sætter mig for, at det skal fortsætte! Når jeg nu fortæller til alverden, - eller i hvert fald til dem, der lige falder over mine store planer, så må jeg også vise karakterstyrke, ikke afsløre den svage karakter, som jeg nok har - netop hvad angår det med den supersunde livsstil:

Jeg vil rigtig gerne gå en lang tur, men der kommer tit noget ind foran, som synes vigtigere, - så det ikke lige blev i dag! Jeg vil rigtig gerne spise sundt og grønt, det gør jeg faktisk, men det smager bedst med et glas rødvin…. eller to…. eller tre….. til maden. Måltidet bliver hyggeligere, og man sidder længere tid over det. Slankekure kan være spændende nok - i starten, men det tager for lang tid med resultaterne, og de bliver droppet.

Men nu skal det være. Jeg vender tilbage til min gamle ”bibel” fra 1987 ”FIT FOR LIFE” af Harvey og Marilyn Diamond.

Jeg læste den - godt brugt og slidt er den - og jeg fulgte den i flere år – absolut ikke slavisk, men jeg tog Diamonds ideer til mig.

FIT FOR LIFE gled ud, - og andre spændende tanker og ideer om sund livsførelse kom på banen. Een ting har holdt ved fra FIT FOR LIFE: Vi spiser årstidens frugt om morgenen. Sådan en solskins-januartallerken med  ananas, appelsin, banan, pomelo i små, mundrette stykker – måske med en dadel i toppen – det er en god start på dagen!

Tilbage til nytårsforsætterne: En rask gåtur på 15.268 skridt = 9,5 km i dag d. 2. januar 2017 var starten. 2 timer tog turen. Vejret var fantastisk med blå himmel og sol. Billedet tog jeg ved Tørning Mølle, da jeg var ca. halvvejs.

Jeg er supermotiveret! 

Seneste kommentarer

27.05 | 09:13

Hej Kirsten. Sikke festlige , farverige billeder.! Jeg ville ringe dig op , men dit gamle nummer duede ikke. Send mig dit nye. Ville høre om du fik min jubilæums mail, men du har nok så travlt,

04.08 | 08:30

Tak for sidst. Tambours Have i selskab med dig og Ingrid var en aldeles dejlig oplevelse. Kh Ellen Margrethe

23.03 | 21:28

Jeg har brug for et stører billede mindst 70x 100cm.. Har du nogen i denne str. Gerne noget landskab/ vand i blålige farver.

10.03 | 16:10

Kære Else Schjødt Koch! Mange tak for de pæne ord om mit billede Pebermix! Jeg er glad - og stolt over, at man har valgt netop det til udstillingsplakaten. Venlig hilsen, Kirsten Kjær Larsen

Del siden