30-12-2016

GODT NYTÅR!

GODT NYTÅR!

2 dage endnu skriver vi 2016.

Et nyt år er her -  lige foran os - et ubeskrevet ark papir - et hvidt lærred - en blank artmoney. På vej ind i 2017 -  paletten er parat med symfonien af farver. Og vi mennesker ønsker for alle, vi kender - og for dem, vi ikke kender - et GODT NYTÅR!

Jeg har et par dage her mellem jul og nytår bøvlet med en ny facebookside. Mange må gerne finde min hjemmeside med gallerierne, min BUTIK og nu også PALETTEN.

Hidtil har jeg brugt min private facebookside som springbræt for at vise nye tiltag på hjemmesiden. Det var min vakse søn, som gjorde mig opmærksom på ideen med at have en side, der handler om netop det, som www.kl-gallerier.dk handler om: Kreativiteten i hverdagen, - for mig: Malerier og artmoney.

God ide! Jeg er straks med på den, - kan sagtens se, at jeg med de gode facebookvenner, jeg har, måske kunne dele andet og andre emner end altid BILLEDER!

Så - jeg har fået en ny facebookside. Undervejs i etableringen hedder det et sted: ”Navn”! Jeg skriver mit navn!  Det kom siden så til at hedde! Den skulle jo ikke lige hedde Kirsten Kjær Larsen. Da den gerne skulle føre hen til www.kl-gallerier.dk , måtte jeg finde ud af at få det navn ændret. Det lykkedes fint. Her gav igen min søn mig et hint! Min nye facebookside hedder  fra i dag ”KL Gallerier”. Her kan jeg lege løs med mine billeder - og det ville glæde mig rigtig meget, hvis KL Gallerier blev fundet på Facebook.

Kære alle, som læser min hilsen, til jer: Ønsket om en glad nytårsaften -

og et GODT NYT ÅR 2017.

Seneste kommentarer

27.05 | 09:13

Hej Kirsten. Sikke festlige , farverige billeder.! Jeg ville ringe dig op , men dit gamle nummer duede ikke. Send mig dit nye. Ville høre om du fik min jubilæums mail, men du har nok så travlt,

04.08 | 08:30

Tak for sidst. Tambours Have i selskab med dig og Ingrid var en aldeles dejlig oplevelse. Kh Ellen Margrethe

23.03 | 21:28

Jeg har brug for et stører billede mindst 70x 100cm.. Har du nogen i denne str. Gerne noget landskab/ vand i blålige farver.

10.03 | 16:10

Kære Else Schjødt Koch! Mange tak for de pæne ord om mit billede Pebermix! Jeg er glad - og stolt over, at man har valgt netop det til udstillingsplakaten. Venlig hilsen, Kirsten Kjær Larsen

Del siden