19-10-2016

Tilfreds med resultatet! ?

Man er undervejs med et billede.  Man har en ide om, hvordan det skal blive.

Når billedet er færdigt, - når man synes, at nu er det færdigt, - det kan man fint synes flere gange og så male videre - men når man siger: " NU!", er man måske rigtig godt tilfrds med resultatet, måske blev det ikke helt, som man havde forestillet sig.

Igen en gang tager jeg turen ad memory lane:

For længe,længe siden lavede jeg  en tegning af en pige med en lille hund i favnen. Den syntes jeg selv så godt om, at jeg gerne ville have en ramme om den.

Jeg havde tegnet på papir - og  brugt den røde farveblyant. Pigens kjole havde røde folder og en rød krave, og hun havde en rød sløjfe i håret.  Hundens øjne og snude var fremhævet i sort - og stod som kontrast  til den ellers lette og lyse streg.

Min far lavede en ramme af træ til mig og malede den i en bordeaux-rød farve, og der kom lidt guldstøv på.

Jeg har den lille, skrøbelige tegning endnu. Den måler 20x13 cm. På papiret er der skjolder, og det er mølædt i bunden, lidt ujævnheder er der i det. Men jeg har ikke kunnet nænne at skille mig af med det.

Pigen, der dengang tegnede, var tilfreds med resultatet.  

Seneste kommentarer

27.05 | 09:13

Hej Kirsten. Sikke festlige , farverige billeder.! Jeg ville ringe dig op , men dit gamle nummer duede ikke. Send mig dit nye. Ville høre om du fik min jubilæums mail, men du har nok så travlt,

04.08 | 08:30

Tak for sidst. Tambours Have i selskab med dig og Ingrid var en aldeles dejlig oplevelse. Kh Ellen Margrethe

23.03 | 21:28

Jeg har brug for et stører billede mindst 70x 100cm.. Har du nogen i denne str. Gerne noget landskab/ vand i blålige farver.

10.03 | 16:10

Kære Else Schjødt Koch! Mange tak for de pæne ord om mit billede Pebermix! Jeg er glad - og stolt over, at man har valgt netop det til udstillingsplakaten. Venlig hilsen, Kirsten Kjær Larsen

Del siden