28-05-2022

Et nyt gammelt maleri: Hejlsminde igen.

Lørdag d. 28. maj 2022.

Nu da jeg havde fundet det gamle maleri fra Hejlsminde nor frem - med Rasmus Borks fiskerhus, kiggede jeg lidt videre i de gamle, gemte oliemalerier - og fandt dette: - Igen med motiv fra Hejlsminde.

Her er det stranden ved Lillebælt, vores strand dengang, - med stenene, vi fangede krabber fra; - der er den karakteristiske, store, sorte sten, jeg husker så godt.

Her ved stenene havde min far sørget for, at der var en sandsti at følge, til vandet blev dybere, og man kunne svømme. Og her ved stenene kunne vores lille, grønne båd fint lægge til. 

Seneste kommentarer

27.05 | 09:13

Hej Kirsten. Sikke festlige , farverige billeder.! Jeg ville ringe dig op , men dit gamle nummer duede ikke. Send mig dit nye. Ville høre om du fik min jubilæums mail, men du har nok så travlt,

04.08 | 08:30

Tak for sidst. Tambours Have i selskab med dig og Ingrid var en aldeles dejlig oplevelse. Kh Ellen Margrethe

23.03 | 21:28

Jeg har brug for et stører billede mindst 70x 100cm.. Har du nogen i denne str. Gerne noget landskab/ vand i blålige farver.

10.03 | 16:10

Kære Else Schjødt Koch! Mange tak for de pæne ord om mit billede Pebermix! Jeg er glad - og stolt over, at man har valgt netop det til udstillingsplakaten. Venlig hilsen, Kirsten Kjær Larsen

Del siden