26-02-2021

Aflyst udstilling

Fredag d. 26. februar 2021.

I dag var der deadline for tilmelding og indlevering af malerier til "Sydjysk Kunstforening Censureret Forårsaudstilling" - med fernisering d. 6. marts 2021. 

Jeg fik invitation, da jeg tidligere har deltaget, og jeg var indstillet på at deltage igen.

På grund af Coronarestriktioner - og muligheden for en åbning til marts ville jeg vente med tilmelding til lige før deadline.

Af udmeldingen fra regeringen angående den fortsatte nedlukning og den sparsomme åbning af samfundet kunne jeg forstå, at projektet med en udstilling her i begyndelsen af marts måtte blive udsat. Og den blev udsat!

Så de 5 malerier, som jeg havde udset til at få bedømt, skulle ikke afleveres i dag!

Seneste kommentarer

27.05 | 09:13

Hej Kirsten. Sikke festlige , farverige billeder.! Jeg ville ringe dig op , men dit gamle nummer duede ikke. Send mig dit nye. Ville høre om du fik min jubilæums mail, men du har nok så travlt,

04.08 | 08:30

Tak for sidst. Tambours Have i selskab med dig og Ingrid var en aldeles dejlig oplevelse. Kh Ellen Margrethe

23.03 | 21:28

Jeg har brug for et stører billede mindst 70x 100cm.. Har du nogen i denne str. Gerne noget landskab/ vand i blålige farver.

10.03 | 16:10

Kære Else Schjødt Koch! Mange tak for de pæne ord om mit billede Pebermix! Jeg er glad - og stolt over, at man har valgt netop det til udstillingsplakaten. Venlig hilsen, Kirsten Kjær Larsen

Del siden